auto motor i sport poleca:
Profil daredevil
-
-
Fajnie t o wyglądało w tv, ale nie widziałem cobyło w środku. Ma kotś jakieś fotki?
daredevil, 2009-11-11 00:06:52 -
Mój samochód marzeń z dzieciństwa. Jakoś przemówił do mnie ten mustang na grilu
daredevil, 2009-11-11 00:07:58 -
Nie wiem jak było dawniej ale na przstrzeni ostatnich lat licząc tak od powiedzmy 2000 roku to francuskie autka są faktycznie awaryjne. Wśród moich znajomych przewijały się peugety i renówki i ze cztery razy były problemy z elektroniką. Ne widziałem jednak nikogo kto by wyraźnie narzekał na japończyki czy koreańczyki. Fiat to zupełnia inna para kalosza. Tam niemal zawsze coś stuka i puka, ale jedzie I30 miałem okazję prowadzić tylko raz i wrażenia zostawił na mnie pozytywne. Ogólnie mógłbym go mieć gdyby nie służbowy samochód.
daredevil, 2009-11-11 00:16:32 -
Jak dla mnie torche za duży, ale pewnie znajdzie swoich amatarow.
daredevil, 2009-11-15 10:20:46 -
Jestem ciekawy jak będzie wyglądał Hyundai. Jakoś jako marka bardziej mi pasuje niż Kia, może dlatego że jestem jeszcze pod wrażeniem Hyundaia i30.
daredevil, 2009-11-19 14:30:14 -
Nie od dziś wiadomo, że jazda bolidem F1 to nie taka prosta sprawa.
daredevil, 2009-11-19 14:34:38 -
Ten fordzik nawet mi się podoba. Jakiś taki drapiezny się wydaje
daredevil, 2009-11-19 14:35:21 -
Button pewnie przepadnie w tym zespole.
daredevil, 2009-11-19 14:35:39 -
Widać, że Hyundai się rozwija. Spalanie w ich silnikach już jest niskie, jak je zmniejszą jeszcze o 10% to myślę że miastowi jeszcze bardziej przekonają się do tej marki, jeśli jeszcze seria i ich nie zauroczyła.
daredevil, 2009-11-20 19:14:28
REKLAMA
NAJNOWSZE
WYDARZENIA
W których modelach najczęściej cofa się liczniki kilometrów
O zasięgu procederu cofania liczników kilometrów możemy dowiedzieć z raportu opublikowanego przez firmę Carvertical, zajmującą się sprawdzaniem przeszłości samochodów na podstawie numeru VIN. Raport został opracowany na bazie 500 tysięcy danych na temat aut używanych zbieranych przez rok - od października 2019 roku do października 2020 r. Uwzględnia on dane z 15 państw.
TEST
Mazda MX-30: Nie patrząc na innych - TEST
Mazda wjeżdża do segmentu aut elektrycznych na własnych zasadach. W MX-30, w przeciwieństwie do rywali, najważniejszy nie jest duży zasięg, tylko krótki czas ładowania akumulatorów.
WYDARZENIA
Pandemia zmniejszyła ruch o 19 procent
Poznań, Warszawa i Kraków z najwyższymi spadkami natężenia ruchu w 2020 r. w Polsce - wynika z danych jakie opublikował TomTom w raporcie Traffic Index.
PIERWSZA JAZDA
Dacia Sandero Stepway: Niczego nie poświęcasz - TEST
Wśród premier ubiegłego roku, jednej większej od drugiej, prezentacja nowej Dacii Sandero przeszła jakby trochę niezauważona. Oddajemy jej więc honor teraz – w pierwszej jeździe Sandero Stepway z silnikiem 1.0 turbo.
WYDARZENIA
Rajd Dakar 2021 – wyniki końcowe. Świetny występ ekipy ORLEN Team
Rajd Dakar 2021 dobiegł końca, zamykając liczącą niemal 8 tys. km pętlę. Zawodnicy ORLEN Team pokazali fantastyczną walkę, zajmując wysokie miejsca w klasyfikacji generalnej.
WYDARZENIA
Nowy Nissan Qashqai – hybryda zamiast diesla
Nissan Qashqai zostanie ujawniony za kilka tygodni, ale już dziś wiemy wszystko o jego napędzie. Tak, jak można było się spodziewać – Diesla zastąpi nietypowa hybryda.
WYDARZENIA
Elektryczna Mazda MX-30 spodobała się klientom
Mazda MX-30 została najchętniej wybieraną elektryczną nowością 2020 roku w Polsce. Pierwszy elektryczny model Mazdy wyprzedził w rankingu sprzedaży m.in. BMW i3 oraz VW ID.3.
WYDARZENIA
Toyota Land Cruiser w wersji... elektrycznej
Toyota działa prężnie w temacie napędów hybrydowych, a w kwestii pojazdów elektrycznych stawia na ogniwa wodorowe. Tymczasem w Australii pojawiła się w pełni elektryczna Toyota Land Cruiser. Jak to możliwe?
daredevil, 2009-11-11 00:05:16